Kompakt Wonen 

Bouw en verkoop van woningen

Passie, knowhow en creativiteit, dat is hét DNA van Kompakt Wonen.

Ons meedenkend bouwbedrijf werd geboren uit een studiebureau dat mensen adviseert over energiezuinig bouwen. Dit geeft ons de perfecte achtergrond voor het realiseren van onze energiezuinige woningen.

Investeren in een energiezuinige woning is niet alleen goed voor het klimaat, je spaart er ook kosten mee uit. Een beter leef comfort en een lagere energiefactuur gaan bij ons dus hand in hand.

Projectontwikkeling

Iedere grond is anders qua vormgeving en oriëntatie. Ons uitgangspunt is dat het ontwerp 100% past óp de grond en ín zijn omgeving.

Indien de oriëntatie niet perfect is, wat meer en meer voorkomt vanwege de schaarste van de bouwgronden, maken we het ontwerp zodanig dat er tóch steeds een mooie zon-inval is in de belangrijkste leefruimtes. Dat maakt ons ‘meedenkend anders’!

Inkoop van bouwgronden

Bouwgronden worden steeds schaarser, wat er ook voor zorgt dat de oriëntatie of vorm ervan een uitdaging wordt. Deze uitdaging gaan we bij Kompakt Wonen maar al te graag aan!

Ben jij of ken jij iemand die in bezit is van een ietwat complexe bouwgrond? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen, dan bekijken we samen alle mogelijkheden!

Openingsuren

Op afspraak