Palazzo Benessere 

Aantal bedienden: 3

Als "Huidexpert" zetten wij in op alles wat met huidverbetering te maken heeft. Zowel voor vrouwen als mannen kunnen wij na een Skin Mapping met het huidanalysetoestel de juiste behandeling aanraden. Voor onze instituutbehandelingen volgen wij de laatste nieuwe technologieën op de voet.  In combinatie met een uitgebalanceerde thuisverzorging bereiken we de mooiste resultaten, zelfs voor acné, roodheid of pigmentvlekken. 

Ook op gebied van figuurtherapie hebben wij voor elk probleem het juiste toestel in huis. Na een volledige figuuranalyse maken we een programma op jouw maat. Anders dan bij klassieke trainingen kunnen wij met onze Hypoxi toestellen doelgericht werken op de probleemzones. Bovendien train je bij ons helemaal alleen in je eigen "bubbel".

Uiteraard kan je in ons schoonheidsinstituut ook terecht voor "klassieke verzorgingen" als manicure, pedicure, ontharingen,.... Maar ook specialisaties als wimperextensions, browshaping, kleur-en stijladvies staan op onze behandelingslijst.

Anders dan bij de "grote" wellnesscentra kan je onze relaxatieruimte met sauna, infrarood warmtecabine en hydromassagebad alleen privé afhuren. Kom volledig tot rust door een combinatie te maken met één van onze massages of behandelingen. Je kan ook een keuze maken uit één van de aangeboden halve dag- of dagarrangementen.

Bestel een bon voor deze handelaar. Bezoek de webshop

Openingsuren

 • maandag
  09:00 tot 18:00
 • dinsdag
  09:00 tot 20:00
 • vrijdag
  09:00 tot 18:00
 • zaterdag
  09:00 tot 14:00

Donderdag enkel open op afspraak.

Bestellen van producten, geschenken en bonnen kan via onze webshop, mail, telefonisch, messenger, ....

Afhalen kan na afspraak.